Platform Drentse Musea

Op 14 maart a.s. vindt er een Lunchdialoog plaats over welzijn, cultuur, sport en gezondheid in Drenthe. Hoe kunnen we deze verbeteren? Er is gekozen voor een dialoog in plaats van een debat, voor verbinding in plaats van vervreemding. Ook namens het Platform roepen we alle musea op aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst om het belang en waarde van de Drentse Museale sector duidelijk te kunnen maken.

Samen Drenthe beter maken | 14 maart | 12:30 uur | Drents Museum

Het belang van een sterk sociaal-maatschappelijk en cultureel netwerk in Drenthe is groot. Hoe kan de provinciale politiek daar een bijdrage aan leveren? Hoe kunnen we Drenthe nóg beter maken? Hierover gaan Trendbureau Drenthe, Biblionet Drenthe, Zorgbelang Drenthe, SportDrenthe en K&C graag met jou en de (toekomstige) Drentse politici in gesprek. De politieke dialoog vindt plaats op dinsdag 14 maart. Vanaf 12:30 uur zijn Drentse lijsttrekkers, Statenleden, gemeenteraadsleden en geïnteresseerden in de Drentse politiek van harte welkom in het Drents Museum. We gaan het hebben over welzijn, cultuur, sport en gezondheid in Drenthe. Hoe kunnen we deze verbeteren? Daarom is er gekozen voor een dialoog in plaats van een debat, voor verbinding in plaats van vervreemding.

Programma

12:30 uur Welkomstwoord dagvoorzitter Daniël Pit

12:35 uur Introductie ‘Wat speelt er in de Drentse samenleving’ door Heike Delfmann van

Trendbureau Drenthe

12:45 uur Inwoner aan het woord over Welzijn in Drenthe + politieke dialoog

13:00 uur Inwoner aan het woord over Cultuur in Drenthe + politieke dialoog

13:15 uur Inwoner aan het woord over Sport in Drenthe + politieke dialoog

13:30 uur Inwoner aan het woord over Gezondheid in Drenthe + politieke dialoog

13:45 uur Afsluiting door dagvoorzitter Daniël Pit

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor deze politieke dialoog en voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@cmostamm.nl.