Platform Drentse Musea

Dit jaar organiseren we voor het eerst het Drentse museumcongres geheel online. Op maandagmiddag 8 maart vindt het online congres plaats via het online platform Let's Get Digital van Event Insight. Tijdens het congres behandelen we verschillende onderwerpen die door de coronacrisis actueel zijn geworden.

Want in een jaar tijd staat de wereld op zijn kop. Zal het oude normaal ooit nog terugkeren? We weten het niet. Wat we wel weten is dat corona ervoor heeft gezorgd dat we versneld naar onze organisaties moeten kijken. Is het museum van gisteren, nog wel het museum van de toekomst?

Los van de financiële impact op de sector, zijn er door de pandemie ontwikkelingen in gang gezet die structureel onze bedrijfsvoering zullen veranderen. Enerzijds een uitdaging, anderzijds een grote kans. We hebben afgelopen jaar kunnen zien dat er een enorme saamhorigheid, veerkracht en creativiteit in ons schuilt. De basis mindset voor vernieuwing!

Laten we deze instelling dan ook meenemen naar de toekomst en samen kijken hoe we als (Drentse) musea de slag kunnen maken.

Tickets kosten €7,50 per persoon en zijn te bestellen via onderstaande link.

Ben jij er ook bij? Tot dan.

Tickets Online Drents museumcongres