Platform Drentse Musea

Organiseert jouw museum een activiteit, workshop of evenement in september in Drenthe? Doe dan gratis mee met de Drentse Uitmaand 2024! Deze provinciebrede campagne geeft jou de kans om je activiteiten kosteloos in het zonnetje te zetten. Licht jouw activiteiten uit in de activiteitenagenda op drenthe.nl en via de social media-kanalen van Drentse Uitmaand.  Alle deelnemende musea hebben al een account op Drenthe.nl.

 1. Meld jouw evenement, workshop, optreden of galerie aan op drenthe.nl
  Zo maak je gratis gebruik van de promotiemogelijkheden van de Drentse Uitmaand. Een mooie kans voor jou om je bereik te vergroten en meer bezoekers te trekken! Het gaat om evenementen, voorstellingen, workshops of optredens in de maand september in Drenthe. Heb je een galerie? Of werk je voor een culturele organisatie in Drenthe? Die mag je ook aanmelden via: https://www.drenthe.nl/ondernemers/aanmeldpagina-evenementen
 2. Wil je jouw activiteit in september ook gratis uitlichten op de Facebook- en Instagrampagina van de Drentse Uitmaand?
  Stuur dan een foto en een tekst van maximaal 100 woorden naar macy@kunstencultuur.nl. Vergeet niet om de volgende praktische informatie te benoemen in je tekst:
 • De titel van jouw activiteit
 • De datum 
 • Het tijdstip
 • De plek
 • De kosten
 • (Een link naar jouw activiteit op drenthe.nl of jouw eigen website)

3. Stuur jouw flyers (maximaal 10 stuks) op voor de opening van de Drentse Uitmaand
De Drentse Uitmaand start traditiegetrouw met een openingsactiviteit. (Deze wordt later bekendgemaakt.) Er is altijd een kraampje van de Drentse Uitmaand aanwezig met flyers van activiteiten. Wil je jouw flyers daar hebben liggen? Stuur ze dan voor 15 juli 2024 op naar het volgende adres, onder vermelding van Drentse Uitmaand:
Dr. Nassaulaan 5
9401 HJ Assen

Mail voor vragen naar macy@kunstencultuur.nl
De Drentse Uitmaand is de start van het nieuwe culturele seizoen in Drenthe. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website.