Platform Drentse Musea

Interactieve sessie Fondsenwerving en Cultureel Ondernemerschap

Activiteiten

Wanneer: 8 april 2024 10:00 - 8 april 2024 12:00

Waar: Museum de Wemme Burgemeester Tonckensstraat 49, 7921 KB Zuidwolde


Heb jij fondsenwervingsvragen? Hebben jullie moeite met het betrekken van particulieren of sponsors bij jouw museum? Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij cultureel ondernemerschap? Kom dan naar De Wemme op maandagochtend 8 april 2024. En ontdek dat ook jij voldoende middelen kunt werven voor jouw museum.

Je ontvangt praktische tips en gaat in gesprek met iemand met veel ervaring in zowel fondsenwerving als advies op het gebied van cultureel ondernemerschap.


Op maandagochtend 8 april vindt er weer een fysieke interactieve bijeenkomst plaats over cultureel ondernemerschap in Museum de Wemme te Zuidwolde van 10.00 uur tot 12.00 uur. De bijeenkomst wordt geleid door Alice Duiven*. Aanmelden kan t/m 1 april door een mail te sturen naar info@platformdrentsemusea.nl.

Heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar antwoorden op een voor jullie typerende vraagstukken? Laat het ons dan weten!


Het Platform Drentse Musea geeft doorlopend advies en tips over fondsenwerving en cultureel ondernemerschap vanuit het Adviespunt Fondsenwerving en Cultureel Ondernemerschap.*Alice Duiven van Cultuurbron
Met ruim 20 jaar ervaring in de cultuursector helpt Alice o.a. de museale sector op het gebied van Cultureel Ondernemerschap en het vinden van financiering via landelijke of bij locale financieringsmogelijkheden. Alice gaf ook al eerder een workshop tijdens het Museumcongres 2022 en leidde de startbijeenkomst december 2022 en voerde in 2023 diverse 1-op-1 adviesgesprekken.

Adres

Museum de Wemme

Burgemeester Tonckensstraat 49,

7921 KB Zuidwolde

Kosten

Kostenloos voor Deelnemers Platform Drentse Musea

Aanmelden

Aanmelding via info@platformdrentsemusea.nl o.v.v. naam, museum, aantal deelnemers en uw vragen/verwachtingen van de bijeenkomst