Platform Drentse Musea

Het Platform Drentse Musea geeft doorlopend advies en tips over fondsenwerving en cultureel ondernemerschap. Eind 2022 hebben we dan ook een start gemaakt met het vormgeven van een

Adviespunt Fondsenwerving en Cultureel Ondernemerschap.
Met de komst van het Adviespunt willen we langdurige en kortlopende projectfinancieringen en de versterking van het cultureel ondernemerschap in de Drentse Museale sector meer onder de aandacht brengen. We hebben ervaren dat er niet alleen behoefte is aan het volgen workshops en het geven van algemene informatie over fondsenwerving en financiering, maar dat er ook een blijvende vraag is naar maatwerk; een gesprek over de meest passende mogelijkheden voor jouw eigen museum/organisatie.

Wat bieden wij?
Vanuit het adviespunt bieden we activiteiten aan passend bij het thema Fondsenwerving en Cultureel Ondernemerschap. Kijk hier voor onze actuele activiteiten.

Persoonlijk adviesgesprek
Naast thematische bijeenkomsten bieden we ook persoonlijke adviesgesprekken aan. Heb jij een specifieke financiële- of ondernemersvraag over jouw museum waarbij je graag één-op-één zou sparren over de mogelijkheden? Schrijf je dan in voor een persoonlijk adviesgesprek van een uur (in jouw museum of online).

Heb je vragen voor het Adviespunt? Mail dan naar info@platformdrentsemusea.nl of bel naar +31615314436